ONZE KLANTEN

ONZE KLANTEN

Speak Up kan rekenen op het vertrouwen van zowel  multinationals als KMO’s, overheidsdiensten en onderwijsinstellingen.

TESTIMONIALS

"Het inspireren van je publiek, hen kunnen boeien en meenemen in je verhaal was iets waaraan ik nog wou werken. Ilse heeft me geleerd dat je door het juiste stemgebruik, articulatie en intonatie heel wat kan bereiken.  Maar een eye opener was dat vooral je persoonlijkheid en persoonlijke informatie mee verwerken in je verhaal, doorslaggevend is! Het mooie hiervan is, dat je dit niet enkel in presentaties kan toepassen, maar in heel veel situaties en daardoor is deze training heel waardevol geweest voor mij.  Ilse zoomt tijdens de training bovendien in op iedere deelnemer, wat de training heel effectief maakt."


Karine Buys, HR Head of Talent Management Benelux, Bayer


"De workshops van Ilse zijn steeds een bron van inspiratie waarbij deelnemers heel snel tot de essentie worden gebracht, "Wat is je WHY?". Ilse slaagt erin om op een constructieve en ondersteunende manier toekomstige sprekers de juiste handvaten te geven zonder ze te overweldigen. Ze zet de deelnemers werkelijk in hun kracht. Zowel de tips en tricks als de oefeningen zijn doordacht en brengen veel in beweging. Het heeft de sprekers bij Better Minds at Work nog menselijker maar ook scherper gemaakt."


Pia Buysse, Zaakvoerder, Better Minds at Work

“Samenwerken met Ilse is heel erg leuk!"

Ze is een professional en weet haar publiek te boeien. Met haar ervaring in theater en TV lijkt dat logisch, maar het is net omdat haar boodschap inhoudelijk zo krachtig is, dat ze dat heel groot applaus verdient.

HR One Group en Speak up! organiseerden een avond rond spreken in het openbaar. Een volle zaal met nadien een heel erg geanimeerde walking dinner. Een echte aanrader."


Charlotte Peters, Managing Director, HR One Group